ING Smart Banking voor tablet

INGING brengt een nieuwe app op de markt, specifiek voor tabletgebruikers. De ING Smart Banking app bevat alle mogelijkheden van de variant voor smartphone. Daarnaast biedt het een aantal extraatjes. Zo zou het mogelijk zijn om inkomsten en uitgaven te volgen via ‘Mijn Budget’. Ook betalingen naar mensen die niet in je begunstigdenlijst staan, worden nu mogelijk.

Net als bij de applicatie voor smartphone, kan je bij deze app je saldo raadplegen, uitgaven bekijken en betalingen uitvoeren. Een ING-kantoor lokaliseren of een afspraak maken zijn ook een optie. Tenslotte zou het mogelijk zijn, om met slechts twee kliks, een spaarrekening te openen.

1379939955_bids_and_budgetWat de applicatie zo vernieuwend maakt, is de functie ‘Mijn Budget’. Een interessante nieuwtje dat al je uitgaven en inkomsten automatisch onderverdeelt in categoriën als ‘salaris’, ‘telecom’, ‘vastgoed’, ‘cultuur’ of ‘sparen’. Zo kan je via handige grafiekjes en statistieken volgen waar jouw geld naartoe gaat/vandaan komt. Wij hopen dat dit in de toekomst nog verder gaat en je aan elke geldtransactie een categorie kan toevoegen.

Met deze app is het mogelijk om betalingen uit te voeren naar mensen die niet in je lijst van begunstigden opgenomen zijn. Dit extraatje moet wel eerst geactiveerd worden in Home’Bank.

De ING Smart Banking app is voorlopig enkel beschikbaar voor iOS. De Android versie zou eind september gelanceerd worden.

Geschreven door Thomas

Sparen