NIBC Spaarrekening Openen

NIBC-Direct-SpaarrekeningNIBC Direct blijft één van de populairste spaarbanken wanneer het gaat over een betrouwbare bank met een hoge spaarrente. Met hun NIBC Direct Spaarrekening zit je goed voor een degelijke spaarrekening die eenvoudig te beheren is én veel opbrengt in verhouding met de rest. Als je minstens een jaar wil gaan sparen, ga je beter voor de NIBC Direct Getrouwheidsrekening. Met een hun hoge getrouwheidspremie weten ze voortdurend nieuwe klanten aan te trekken. We raakten hier al eventjes waarom ze zo populair zijn, hieronder een overzicht:

  1. Ze voorzien (nog steeds) een rente die een stuk hoger ligt dan de grootbanken.
    (Zie vergelijk spaarrekeningen voor meer informatie)
  2. Het openen en beheren van een rekening is eenvoudig, snel, gratis en online

Hier bij Spaaranalyse gaan we niet bekijken welke spaarrekening de hoogste rente geeft, want daar zijn anderen beter in. Wij gaan punt 2 proberen te tacklen.

Veel banken maken tegenwoordig meer en meer reclame over hoe gemakkelijk, snel en volledig online je bij hun een spaarrekening kan openen en beheren. Maar is dit werkelijk zo? Laten we eens een kijkje nemen bij NIBC:

We beginnen met een algemene analyse, waarbij we een aantal facetten/aspecten onderzoeken die van belang zijn bij het openen van een spaarrekening. Vervolgens overlopen we kort de pluspunten. Tenslotte geven we een overzicht van de stappen die doorlopen moeten worden bij het openen van een spaarrekening bij NIBC.

Analyse

Eenvoudig

Snel

Gratis

Online

Mobile

Pluspunten

Volg wat uw spaargeld opbrengt
Eén van de grote pluspunten van deze spaarrekening is het feit dat je eenvoudig en snel kan zien hoeveel rente je al opgebouwd hebt en hoeveel rente je zal verworven hebben op het einde van het jaar.

Stappenplan

Vervolgens geven we een overzicht van de stappen die u moet ondernemen om een rekening te openen. Wij openen een Direct Spaarrekening.

1. Allereerst begeven we ons naar de website:

2. Vervolgens klikken we rechtsbovenaan op ‘Open een rekening’ of onderaan op ‘Rekening openen’.

3. Volg nu de procedure van NIBC. Er wordt gevraagd om je gegevens in te vullen. Hou zeker je identiteitskaart bij de hand. Als je alles goed ingevuld hebt, krijg het volgende scherm te zien:

NIBC Rekening Openen Gegevens ingevuld

4. Verstuur een kopie van de voor- en achterkant van je identiteitskaart. Het is toegelaten om foto’s te nemen met je smartphone en die door te mailen.

5. Hierna krijg je een code toegestuurd via sms. Hiermee kan je dan eenmalig inloggen op de website van NIBC en je eigen wachtwoord kiezen.

6. Het enige wat je nu nog moet doen is een willekeurig bedrag (minimum €0,01) overschrijven naar je nieuwe NIBC Spaarrekening. Dit bedrag moet afkomstig zijn van de eerder opgegeven zichtrekening.

7. Eens het bedrag op je spaarrekening terechtgekomen is, krijg je een e-mail van NIBC met de melding ‘Uw internet spaarrekening is nu actief’. U bent nu officieel eigenaar van een spaarrekening bij NIBC.

Veel succes met je nieuwe spaarrekening!

NIBC Direct Spaarrekening | NIBC Direct GetrouwheidsrekeningDeposit NL Image Banner 468 x 60

Sparen