Keytrade High Fidelity

Basisrente: 0,10%
Getrouwheidspremie: 0,40%
Totale Rente: 0,50%
Bank Rating: A+

gratis-spaarrekening-openen

U bent geïnteresseerd in de Keytrade High Fidelity spaarrekening? Deze spaarrekening werd door Keytrade Bank in het leven geroepen voor mensen die langer dan een jaar wensen te sparen. De getrouwheidspremie werd speciaal daarvoor hoog gehouden, zodat uw geld (dat een tijdje op uw spaarboekje blijft staan) optimaal kan opbrengen. In combinatie met de redelijke basisrente, zorgt dit voor een degelijke totale rente. Zo brengt uw spaargeld meer op dan bij een klassieke spaarrekening.

De Keytrade Bank is een Belgische internetbank, die marktleider is in België op vlak van online transacties. Hun hoofdkantoor is gelegen in Brussel, waardoor je zeker kan zijn van het Belgische karakter van deze spaarbank. Omdat Keytrade een echte internetbank is, kan ze aan voordelige tarieven werken en een hogere rente geven op hun spaarrekening dan andere (meer klassieke) banken.

Waarom kiezen voor Keytrade High Fidelity?

Keytrade High Fidelity

Onze score: 3-score

De Keytrade High Fidelity spaarrekening krijgt van ons 3/5. De hoge getrouwheidspremie zorgt voor een zekere aantrekkingskracht. Dat in combinatie met de energie die Keytrade Bank uitstraalt als echte Belgische internetbank, zorgt voor een betrouwbare indruk. Een aanrader voor wie eens wilt proeven van een bank naast de klassieke grootbanken in België.

gratis-spaarrekening-openen

Hebt u zelf ervaring met deze spaarrekening? Laat een reactie achter hieronder en geef zelf je score.

Sparen