PSA Bank Distingo Plus

Basisrente: 0,20%
Getrouwheidspremie: 1,30%
Totale Rente: 1,50%
Bank Rating: BB

gratis-spaarrekening-openen

U wil een PSA Bank Distingo Plus spaarrekening openen? Met deze spaarrekening van PSA Bank, kan u een uiterst hoge totale rente scoren. Uw geld zal meer opleveren dan bij vergelijkbare spaarboekjes. De Distingo Plus spaarrekening is vooral geschikt voor mensen die langer dan een jaar willen sparen, daarom de hoge getrouwheidspremie. Geen enkele spaarrekening komt in de buurt van deze spaarrente en u kiest dan ook waar voor uw geld.

De PSA Bank is een relatief nieuwe spelers op de Belgische markt en probeert, mede via tv-reclame, de mensen te overtuigen van hun waarde. Voor de twijfelaars onder ons (en dat kan al eens voorvallen bij ons Belgen): de PSA Bank valt onder het Franse Fonds de Garantie et de Résolution dat uw interesten tot €100.000 (voor alle rekeningen bij PSA BANK samen) waarborgt. Uw geld staat met andere woorden veilig.

Waarom kiezen voor de PSA Bank Distingo Plus spaarrekening?

PSA Bank Distingo Plus

Onze score: 4-5-score

De PSA Bank Distingo Plus spaarrekening krijgt van ons 4,5/5. De PSA Bank is een relatief nieuwe speler en probeert de harten van de Belgische spaarders te veroveren. De totale rente is zeer hoog, in vergelijking met de concurrentie. Als u het aan durft om voor een relatief nieuwe bank te kiezen: doen!

gratis-spaarrekening-openen

Hebt u zelf ervaring met deze spaarrekening? Laat een reactie achter hieronder en geef zelf je score.

Sparen