PSA Bank Distingo spaarrekening

Basisrente: 1,00%
Getrouwheidspremie: 0,30%
Totale Rente: 1,30%
Bank Rating: BB

gratis-spaarrekening-openen

Met een PSA Bank Distingo spaarrekening kiest u voor een hoge basisrente. Deze spaarrekening is geschikt voor wie niet helemaal zeker is dat die zijn of haar geld langer dan een jaar zal laten staan. U kiest voor een zekere opbrengst. Daarnaast is de totale rente ook erg hoog, zeker in vergelijking met andere spaarboekjes in België. Als u langer wenst te sparen, kiest u beter voor de Distingo Plus spaarrekening.

De PSA Bank is een relatief nieuwe spelers op de Belgische markt en probeert, mede via tv-reclame, de mensen te overtuigen van hun waarde. Voor de twijfelaars onder ons (en dat kan al eens voorvallen bij ons Belgen): de PSA Bank valt onder het Franse Fonds de Garantie et de Résolution dat uw interesten tot €100.000 (voor alle rekeningen bij PSA BANK samen) waarborgt. Uw geld staat met andere woorden veilig.

Waarom kiezen voor de PSA Bank Distingo spaarrekening?

PSA Bank Distingo spaarrekening

Onze score: 4-5-score

De PSA Bank Distingo spaarrekening krijgt van ons 4,5/5. De PSA Bank is een relatief nieuwe speler en probeert de harten van de Belgische spaarders te veroveren. Door de hoge basisrente is deze spaarrekening erg aantrekkelijk voor spaarders die graag weg stappen van de grootbanken en eens iets nieuw willen proberen.

gratis-spaarrekening-openen

Hebt u zelf ervaring met deze spaarrekening? Laat een reactie achter hieronder en geef zelf je score.

Sparen