Rabobank Plus Account

Basisrente: 0,10%
Getrouwheidspremie: 0,75%
Totale Rente: 0,85%
Bank Rating: AA-

gratis-spaarrekening-openen

U denkt eraan om een Rabobank Plus Account te openen? Met deze spaarrekening kiest u voor sparen op ‘langere’ termijn. De basisrente is laag, maar door de relatief hoge getrouwheidspremie kan uw spaargeld heel wat opleveren. De enige voorwaarde is dat u deze wel voor minstens 1 jaar op deze spaarrekening laat staan. De Rabobank Plus Account biedt u een hoge totale spaarrente, zeker in vergelijking met spaarproducten van andere banken.

Met een spaarrekening bij Rabobank kiest u voor veiligheid en kan u beroep doen op een zeer betrouwbare bank. Rabobank heeft een uitstekende rating voor kredietwaardigheid en is al jaren één van de meest veilige banken ter wereld. Bij hen ook geen tijdelijk hogere rentes omwille van stunts of dergelijke. Zij gaan voor totale transparantie en duidelijkheid omtrent de spaarrentes.

Waarom kiezen voor de Rabobank Plus Account?

Rabobank plus account

Onze score: 4-score

De Rabobank Plus Account krijgt van ons 4/5. De combinatie van een hoge totale rente, met de veiligheid en betrouwbaarheid van Rabobank, maakt dit tot een uiterst populaire spaarrekening in België. Bovendien kan u op Rabobank.be zelf uw voordeel uitrekenen t.o.v. andere spaarproducten.

gratis-spaarrekening-openen

Hebt u zelf ervaring met deze spaarrekening? Laat een reactie achter hieronder en geef zelf je score.

Sparen