Rabobank spaarrekening

Basisrente: 0,55%
Getrouwheidspremie: 0,10%
Totale Rente: 0,65%
Bank Rating: AA-

gratis-spaarrekening-openen

De Rabobank spaarrekening is een degelijke spaarrekening voor al wie z’n geld bij een bekende bank wil laten renderen. De spaarrekening is geschikt voor mensen die niet al te lang willen sparen, of niet zeker zijn dat ze hun geld lang zullen laten staan. Toch langer sparen? Dan kan je beter kiezen voor de Rabobank Plus Account. Met de Rabobank spaarrekening kies je voor een permanent hoge basisrente, zonder kleine lettertjes of plotse dalingen.

Met een spaarrekening bij Rabobank kiest u voor veiligheid en kan u beroep doen op een zeer betrouwbare bank. Rabobank heeft een uitstekende rating voor kredietwaardigheid en is al jaren één van de meest veilige banken ter wereld. Bij hen ook geen tijdelijk hogere rentes omwille van stunts of dergelijke. Zij gaan voor totale transparantie en duidelijkheid omtrent de spaarrentes.

Waarom kiezen voor de Rabobank spaarrekening?

Rabobank spaarrekening

Onze score: 3-5-score

De Rabobank spaarrekening krijgt van ons 3,5/5. De combinatie van een permanent hoge basisrente, met de veiligheid en betrouwbaarheid van Rabobank, maakt dit tot een uiterst geschikte spaarrekening voor mensen die snel aan hun geld willen kunnen, zonder premieverlies.

gratis-spaarrekening-openen

Hebt u zelf ervaring met deze spaarrekening? Laat een reactie achter hieronder en geef zelf je score.

Sparen