Record Bank Webspaarrekening

Basisrente: 0,30%
Getrouwheidspremie: 0,10%
Totale Rente: 0,40%
Bank Rating: A+

gratis-spaarrekening-openen

De Record Bank Webspaarrekening is, zoals u kon vermoeden, een online spaarrekening. Dat wil zeggen dat u deze enkel online kan beheren, dus niet via een kantoor. Doordat het een volledig online spaarboekje betreft, kan de spaarrente wel relatief hoog gehouden worden. Bovendien zit u bij een Belgische bank die wél kantoren heeft in België. Moest u ooit vragen hebben, kan u nog steeds daar terecht.

De Record Bank is gevestigd in heel België en heeft meer dan 700 zelfstandige agentschappen. Record Bank is een 100% dochtermaatschappij van de ING Groep. Daardoor valt uw geld ook onder het Belgische depositiegarantiestelsel. Wellicht een argument voor sommige Belgen om voor deze spaarrekening te kiezen. ‘Ondanks’ het online karakter, zit je toch veilig en wel bij een Belgische spaarbank.

Waarom kiezen voor Record Bank Webspaarrekening?

Record Bank Webspaarrekening

Onze score: 3-score

De Record Bank Webspaarrekening krijgt van ons 3/5. De totale rente is misschien niet extreem hoog in vergelijk met andere spaarboekjes, maar Record Bank is wel fysiek aanwezig in België. Dat zorgt voor een zeker vertrouwen bij de Belgische spaarder en daarom is de Webspaarrekening een gegeerde spaarrekening.

gratis-spaarrekening-openen

Hebt u zelf ervaring met deze spaarrekening? Laat een reactie achter hieronder en geef zelf je score.

Sparen